kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
27.3.10

27 MAC 2010

MOOD: KIMIA(baru balik kelas)
Actually nak buat post pada hari khamis, tentang hidung berdarah kat sekolah.. Berlubang hidung, haisshh.. Tapi terpaksa batalkan niat, kalau2lah post tu akan sakitkan hati sesapa, sape tahu kan.

Hari nie pergi hang out, dekat library saje, dengan naz, bud, izz, muq, mike, sala, cic, fir-fir dan muj. Fuh, best la juga. Pastu pergi belasah kayu keramat ng makanan jepun.. habes RM140 ++ la juga. Mak aaiii..

Esok dah sekolah. Fuh, langsung tak sempat nak blogging nie.. Busy busy.. =P

Labels:

10:58:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan