kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
13.9.11

Hari ni ada WHITECOAT CEREMONY untuk senior medical degree first year.

A great day. Menjadi receiptionist yang berjaya (senyum, salam, sapa) dengan penuh gaya. Hebatlah awak #ayatsenior :) Tahniah Hanif.
Apa tu Whitecoat Ceremony?
Dalam bahasa mudah, WhitecoatCeremony (WCC) adalah upacara penyerahan kot putih doktor kepada pelajar fakulti perubatan tahun awal sebagai simbolik bakal doktor. Berasal dari AmerikaSyarikat, upacara ini kini tersebar ke seluruh dunia.

Moga tahun depan aku dapat naik pentas terima whitecoat juga, ameen :D For the same reason (nak kot putih juga) aku rasa aku nak quit lah bloggin'. Fokus, habeskan asasi dulu! Masa tu sumpah dah banyak duit, boleh buat event dekat blog ...

 
 Bersama NC Left Jeneral Dato' Wira Allatif
 
 Seronokkan diorang !Hasil penat lelah terbayar, >3.67

Labels:

2:24:00 AM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan