kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
26.3.11



The conclusion/come out of out battles.

UPSR
Kemenangan pertama.. Dan terakhir!
Sebenarnya takde hati pun nak fight. Apa taknya, kalah je sejak dari darjah satu. Tapi last-last beliau tertaksengaja kecundang. Bukan kutuk eh. Cuma.. Entah la, tak pernah pula tanya kenapa jadi camni

PMR
Seri tapi tak bermakna dia tak lebih baik!
Yang ni seri. Tapi apalah sangat PMR bagi level kita kan. Kalau beliau, dari awal dah nampak happy ending, ana tak. Tapi

SPM
Es Pi Eng!
Ana kecundang teruk. Dan beliau, berjaya melangit. Yelah, orang malas selalu tewas kan *hanya kami tahu sebabnya. Tapi tetap bersyukur. SPM bukan segalanya (curik kata2 long). Lepas ni kita lawan lagi eh.

TAHNIAH LEYNA atas kejayaan menggondol 11A+ dalam PEPRIKSAAN SPM lepas!
Anti yang terbaik. Mabruk ukhti  (:
3:59:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan