kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
19.1.11

Balik dari KBM(klik untuk info) di SMI AMAN KOTA BHARU (Dekat area Binjai, atas sikit dari Masjid Kubang Kerian), badan memang penat. Dua-dua malam, Jumaat dan Sabtu kami tidur lewat. Secara kasarnya, dalam lingkungan 2-3 pagi.

Program yang keseluruhannya BEST! Ini kerana;
1. Fasi-fasi lelaki menang main futsal.
Kami conquer padang futsal untuk 3set game. Kemudian kalah mengejut (gol split second, tak sampai 5saat dah gol.) dengan jaringan yang tak terduga dek mata, tak terdetik di hati. Tapi lepas kami masuk padang (dewan futsal real) balik, kami menang lagi 2set sebelum Hanif hambat budak2 pergi mandi. HEHE ^^

2. Budak-budak semua sporting.
Langsung tak banyak karenah. Walaupun ada sorang peserta yang umur 23, sorang umur 20, tapi diorang patuh. Bak kata Ust Idris "Sami'na wa atha'na"



3. Pengalaman manis banyak.
Satu, terkepit tangan kat pintu kereta. Same je, lepas 5 hari pun takde beza. Opss, ada satu. Sekarang dah boleh gerakkan balik jari dengan bebas.
Dua, makan kerabu saree. Baca bawah
Tiga... Tak jadi, yang ni yang point yang kelima.

4. Hostel dia, PERGHHHH!
Hostel atau diorang gelar resort boleh di'rate' 5 bintang. Bayangkan kami duduk berempat dalam satu bilik, ada dua katil. Satu queen size dan satu lagi dua tingkat la. Ada aircond, tv dan bilik air. Cukup lengkap. Tabik anda!

5.. Ada err...
Ada hantu kut. Jelmaan buah hati. Sama jela muka. HAHA.

Tu jea sedikit review KBM. Tak payah fikir dah bila dah taruk dalam ni. Pen off


Rasa macam teruk jea. HODOH! yayyy
10:58:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan