kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
15.1.11

Baru sampai rumah ni dari sekolah, sekolah yang jauh nun di Kelantan..

Dalam perjalanan balik tadi, sempat singgah sesaat dua, 30 minit sebetulnya di rumah mak mertua Abg Sufi.

Walaupun sebelum tu dah melantak nasi ayam (laa, sepinggan aje la), tapi bila dihidangkan selera timur kampong style ni, segan pula nak tolak.

Oh, dan dalam banyak-banyak hidangan lauk pauk yang ada, ada satu yang best, yang baru dijumpai, tak pernah ada kat tempat lain kut, iaitu Kerabu Sare. Yang terbaik, hanya dari Kelantan. Kurniakanlah kepadaku bini dari Kelantan,ameeen. haha (:

Gambar ni cari kat GOOGLE aje. Nampak buruk kan?
Tapi yang disantap oleh beta hari ini jauh lebih atttttrrrraaaacccctive!
10:19:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan