kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
8.1.11

Guru      : Apa ini murid-murid?

Pelajar   : HELMETT!!! Apalah cikgu, tu pun tak tahu..


Budak-budak, bila lihat je hanif pegang helmet, terus aje tanya, "Muallim rempit?"

Cikgu-cikgu, tengok aje hanif bawa helmet langsung tanya, "Anta dan ambil lesen?"

Jawapan bagi soalan-soalan berikut tentunya  ennn, ooo.. NO!

Sejak mula berkhidmat di Al-Amin tercinta, hanif balik tumpang cikgu lain la.
Biasa la petang-petang kalau ada perjumpaan guru atau pape, siapa yang nak ambil.
Ayah hanif dah masuk keje balik selasa lepas, so no more driver la(ayat tak sopan)..

Haish. Hari ni dah beli baju hujan, sebab ambil pengajaran hari Khamis lepas
Ku sangkakan panas sampai ke khamis rupanya khamis tula hujan.
nota kecil : akan mula mengajar besok. bahas arab form2 dan form5. grrr berdebar!
10:37:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan