kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
9.1.11

Selamat jalan FB. Moga bekalanmu di sana cukup! - with love, hanif

Semua orang pun tahu ada ura-ura FB bakal ditutup.

Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March; ”Managing the site has become too stressful”!!
“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”
Tadi petang ayahku yang cakap. Dan pagi tadi pun dapat email. Dalam FB pun linano(klik) buat statusTerus la buat research sikit. Berlambak-lambak web yang tolong iklankan statement Abng Mark kita ni!

Biarkan dia. Dia dah kaya. Sampai tujuh keturunan pun duit tu tak habes lagi. Tapi kalau keturunan dia macam ni(klik sini untuk ke website abngku!), satu keturunan pun tak sempat.Hai, ramai la yang merana nanti. Jadi apa option seterusnya? Selepas FS, kemudian MS, pastu FB, lepas ni twitter kut? Atau hi5? Atau pepa jela lagi...

Ni adalah joke untuk menghilangkan rasa sebak anda tatkala membaca berita di atas. Gambar selasa lepas ni kalau tengok date dia. Gelak la puas2. Eiiii, geli hati la tengok ini! (Orang dah gelak dah bila tengok gambar ni. Sape yang tangkap, entah! Tapi ada kat desktop PC)
8:28:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan