kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
30.12.10

BISMILLAH, today i start a new verse of life by becoming a TEACHER!

 Asalnya nak pakai baju ni...
 Tapi nampak baju ni lagi HOT *petikan ayat kak Mira (klik sini)...
 Bersinar, tu yang menawan...
 Oh, bukan made in Malaysia pun. Hadiah dari Myammar...
 Terima kasih ibu Rohana (klik sini)...
 Lupa, hanya di tandas ada cermin kaca...
 Jadi hanya di sini boleh snap picture, Enjoy....

No story just pictures okay. Cant write much because I have to deal with Panduan Peraturan Asrama bla bla bla.... Merungut? Oh tidak. Gembira diberi rasa percaya. Theres a hell lot more to be done. Syukur la dapat berbakti kat sekolah kesayangan balik. Jom, ucap hamdalah sesama (asal nak ajak nyanyi lagu Maher Zain tuh tapi cancel la). Alhamdulillah!

Oh, and congrats Malaysia for the lost (opss, i was referring to the match in Jakarta). Match ni aje tengok. Yang first tak. Sebab ada program. GERM 2010 (klik sini). Citer panjang versi penuh? insyaAllah lepas ni, weekend kut. EEh Menang kan? 4-2 agregat. Proud la sebagai Malaysians. Nah Malaysia sekali!


Oh dan post kali ni ditujukan khas buat si cik adik Hazwani (klik sini). Terima kasih ye sebab tanya. Terus tergerak nak buat post. Ish, gurau jelah. Semua ini satu pembohongan. Akhirulkalam, baca ajelah ini ya. Dibuat dengan paint saje, malas nak berphotoshop nih.


*copy dan paste dari blog ini (klik sini) 
*total time, post ni ditaip dan di'paint' serta diupload gambar, 15 minit aje ^^'
*asif, tapi memang post ni serabut pun. takde perangkaan pun.
12:33:00 AM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan