kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
5.9.10

2010年9月5日



BISMILLAH. Its been a while since my last update right? Nothing to express, sebab tu senyap dan menyepi. Biase lah, 2 mnggu struggle for trial, memang all out ka otak yg tak bijaksano ni nak bekerje mengerah keringat. Enough dengan kerepek merpekan semua ini. Apa ye nak cakap tadi.. Gagagaa..

Oh ya,
Dengan ini diumumkan...

TRIAL SPM NEGERI TERENGGANU ZON TIMUR SUDAH HABIS

Oh, apa yang happy sangat. Kalau trial habes result hancus pun tak guna juga.
Di sini dilekatkan AIM untuk exam trial kali ni.

Bahasa Melayu          A     -------->
English 1119               A     ----------->
Sejarah                       A-    ----> 86%(alhamdulillah, terlebih target)
Mathematics              A+   ------------->
Add Mathematics      C    --------------------> 62%
Biology                      B+   ----->
Physics                       A-   ---------->
Chemistry                  C    ----------------->
PQS                            A-   -------->
PSI                             A    ---->
Bahasa Arab             B+  --------->



*bahasa arab terpakasa aim rendah sebab tertinggal jawab soalan 15 markaha.ayoo 
*add math naik 2 dari mid-year, aim rendah sebab p2 susah sngt. tapi Mhaniff skor 91%
2:03:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan