kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
4.3.10

4 MAC 2010

MOOD: SUper HaPPy
Salam, walaupun terlewat post tapi xpe. Hehee. Semalam sekolah adakan sukan. Dan semalam hanyalah sukan-sukan acara-acara balapan sahaja semata-mata di STADIUM MAK CHILI!

Walaupun jadi LOSER dan FAILURE as a LEADER RUMAH KUNING; tetap happy sebab at least i tried my best la. Walaupun takleh kekalkan juara. Tahun lepas pun jadi ketua tapi molek-molek ada aje jadi JUARA.hehe.selingan. Dan keputusan sukan adalah, jeng jeng jeng...

1) HASSAN AL BANNA - biru is really hot to go
2)SYED QUTB - cicak is the best
3)OMAR MOKHTAR - siapa punya; menggegar dunia!
4)SYEIKH AHMAD YASSIN

Hahaa, at least lari dapat juga la medal dua. Tapi both perak, dan both untuk acara 4kali. 4x100 dan 4x200. Bangga? sikit saje.

 
formasi BLUE's CLUES

  
 its YELLOW


 SYED QUTB is MERAH

 
 GREEN 'garuda'



Tapi semua benda yang kita buat ada kosnya. Nak sukses, kena rajin usaha. Nak lari, kena pakai tenaga. Nak berjaya, kena la luka-luka. Haha, nie sebahagian kecil luka akibat tersadung kaki dak rumah biru.
ALhamdulillah, sukan berjalan lancar. Dan semuanya berjaya dengan smooth.
pssssss..to syafiq, dah2 la tu nyanyi lagu rumah biru sihat. tu lagu tema nukilan arol dan hanif..hahaha, xmo copy yek!

Luka nie worse. Tapi edit2 ckit kasi tak nampak

.RUMAH HIJAU BERSEMANGAT.
.RUMAH BIRU HEBAT.
.RUMAH KUNING SIHAT.
.RUMAH MERAH 'CICAK'.
=P

6:19:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan