kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
17.3.10

17 MAC 2010

Bismillah. Fuhh, hari nie tetiba kerinduan memuncak. Rindu apa? Macam-macam la. Tapi yang paling rindu, sekolah dan kawan-kawan. Dah bape hari tak jumpa. Ada yang jumpa, tapi junior-junior form4 jela. Hangout dengan mereka. Hehehee.. Rindu.. Rindu.. Lagi rindu apa? Rindu zaman muda-muda. Fuh, sekarang dah rasa sedikit tua, tanggungjawab pun dah makin banyak. Sedar tak sedar je dah jadi besar. Banyak lagi la rindu. Anda pun termasuk dalam list kerinduan nif. Mungkin.hehe. RINDU =D

.mana form 4 nie, orang tunggu kat library.
3:05:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan