kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
16.2.10

11 FEBRUARI 2010

Maaf semua, tak sempat nak menyempatkan diri untuk blogging maaa.. Cuti baru-baru nie telah dengan sengajanya dihabeskan untuk bercuti. Hehehe.. Maaf sekali lagi..

Khamis baru-baru ini, sekola nif ada buat rehlah.. Persis picnic la maaa.. Best, mula pagi, habes petang. Ada games(haha, kuning juara), sembelih2 ayam untuk lunch sendiri2.. Ada la dekat 35 kut ayam kena sembelih..pastu panggang...Ermm, lazat....

 
 Game saje2..tunggu akhowat

 
faiq,izzat,syed

 
Abang AYAM?

 
ketua pelajar..hehe

 
bergaya dgn COO skola

 
tazkirah dhuha'?

 
bersih pntai dulu..malas
  
mus'ab!

 
panggang ayam.Go GREEN!

 
candid muka ngantuk&letih WTC*^*&GHW?

 
basuh ayam

 
lau dah lapo

 
ayam oo ayam..hehee

 
Basuh bang basuh!

  
yellow rangers.. 


 
patah tangan *xtipu

  
yela. dah habes, boleh balik


Tu aje..TQ
*sori xde pic mse games

.KAMI REMAJA UNGGUL.
10:56:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan