kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
10.1.10

10 JANUARI 2010


It has been awhile isnt? Pemulaan sebuah pengakhiran, permulaan sebuah penutupan, permulaan sebuah perpisahan, mana-mana tajuk pun jadi aje. Tapi mungkin ada yang tanya, apa yang tutup, apa yang habis, apa yang akhir! Tahun nie tahun last sekolah, jadi memang tak dapat dinafikan, disanggah lagi bahawa hanif akan tutup dah fail sekolah, akan habis dah peluang untuk menjadi budak sekolah, dan tahun ini la tahun akhir persekolahan, Insya-ALLAH!


Permulaan sebuah pengakhiran, penuh kegembiraan, kemanisan dan kenangan indah. Tapi bukankah yang manis tu sepatutnya taruk dekat hujung? BETUL, tapi sebagai pengumpul memori hanif nak jadikan setiap detik kenangan itu indah-indah, semuanya manis-manis. Boleh kan? Tapi itu dah melanggar hukum alam.!

Fainna ma'al usri yusra.Inna ma'al usri yusra. 
" Bagi setiap kesusahan datang kesenangan, dan sesunggahnya setiap kesusahan bersamanya kesenangan "


Hey, u cant peridict my future lah. Tapi apa yang manis,indah, pada sebuah permulaan nie? Dah Form 5 masih nak suka-suka lagi ke? Boleh apa. Hujung minggu baru nie, hanif dapat invitation untuk join BBQ party reunion laki-laki form 3 2009 sekolah hanif kat rumah adam. Best, sangat best. Asyik makan besar je. Hehe
Tetiba rasa malas pula nak menaip, almaklumlah adik-adik junior form 4 dah tulis panjang lebar pasal journey(BBQ party tu la).. CHEERS and JOY!



 8/1 Izzat, big boss belanja makan besar 1



 8/1 rumah adam: best party ever



9/1 Makan Besar 3, eran belanja pizza.




10/1 Budin belanja kfc. form 5 saje. Makan besar 4



haha, copy mujahid punya

More story:
IZZAT
MUJAHID

psss..eppy bday kak ngah dan aiman!

.bangsa malas bangsa mundur.hehe.
10:47:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan