kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
11.1.10

11 JANUARI 2010

Kenapa aku cikgu?
Aku tak mahu pegang jawatan tu.
Cikgu tak tahu ke kenapa diri ini
sengaja mengeluarkan diri dari
badan pengawas tahun nie??


Semalam hanif dapat tawaran untuk jadi LIBRARIAN; dan mungkin HEAD LIBRARAN sekali kut. Tapi entahla, malas nak terima. Kawan sekelas semur gesa suruh terima, al-maklumlah boleh la selalu masuk library walaupun pada waktu tu tak boleh masuk. Hehe, macam-macam. Mungkin terpaksa terima kut, Muallimah Zuliana macam harap sangat, tak baik nak hampakan orang awal-awal tahun nie. Yay!



.kemalasan menguasai jiwa.
10:58:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan