kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
29.1.10

29 JANUARI 2009

 
nak tido!!

LEGA, tu je perkataan yang terluah di jiwa.. Alhamdulillah dapat juga berehat-rehat selepas 2minggu berhempas-pulas. Aik, kenapa nie??? Issydye nie, orang lega pun tak boleh kea? Boleh je, tapi citer la ckit, lega sebab apa???

Begini, dari minggu lepas, kelas tambahan untuk tingkatan lima skola nif dah mula. Jadi, mana ada maa rehat. Letih la. Kelas pula, every evening and night hari sekola. Pastu, tak cukup dengan tu, hujung minggu pun ada. Mujur sebelah pagi aje. Mana tak letihnya!

Eh, takkan takde rehat langsung? Aah, takde. Bese sekola habis dalam pukul 3-4 ptg. Pastu kelas 2jam. Habis dalam lingkungan 5-6ptg (bergantung pada hari). Kadang-kadang terlajak, sampai 6.30.. Malam, pukul 8.00 kelas dah mula balik (subjek lain la).. Aduhai, lenguh sendi-sendi.. Petang biasanya hanif stayback, tumpang kat asrama... Kalau balik rumah, jauh. Lagipun, kesian kat papa ngan umi la.

Chup, tipu. Cakap rabu malam takde kelas! Yela, takde tapi malam tu ade usrah.. Usrah tu apa? Nak tahu semua ke? budak kecik mana boleh tahu.. Nak juga tahu!! Okie la, usrah tu semacam liqa' la.. Untuk tarbiyyah. Biasanya usrah nif habes dalam pukul 12.00..hah,kan dah pening =))

Tambah rabu baru-baru ni, TOV dah mula.. Berganda la penatnya. Kena selalu rush, malam letih-letih pun lepas sampai rumah, kena juga study sikit.. Sabar jela, setahun aje pun.. okie, org tgah cuba la nie =D



.mampukah ku bertahan lagi.
6:30:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan