kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
3.1.10

2 JANUARI 2010


hehe, ican fly!

Having a chance to fly? Thats rare. Super rare! Hehe, but thanks to my dad, i can fly. Yesterday i got a special chance to fly in Kelang! Tak nak cerita panjang, tapi best sangat. At least boleh rasa macam burung dan boleh tengok sunset dari udara! Satu lagi, lawa gile ah anjing uncle tu(satu2nya mat salleh yang tak tau nama), cookie. Warna itam tapi kat leher ngan bawah dye tompok-tompok kelabu gitu.

Pleased to meet u too, Adam Gibb, Uncle Soon, Philips, Richard, William, Abg Adnan, Pak Cik Mat Kelantan..Anyway, THANKS ALOT PAPA =))



cookie and koko


gosh, thats me!


.hari last cuti xbermakna dah xbole bercuti.
6:34:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan