kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
26.12.09

26 DISEMBER 2009


JANUARI semakin menghampiri
sedar tak sedar itulah realiti
walaupun jutaan menangisi
kehadiran JANUARI..
namun aku tersenyum menanti

Umi asyik meng'komen' tentang rambut aku yang sudah panjang, panjang kalau ikut standard peraturan sekolah. Rambut sudah mencecah hidung.. Adooii, umi selalu saje bilang, "Rambut macam tu, macam pompuan".. Hehee.. Memang, aku sudah tak sabar untuk kembali ke sekola, tapi.. Tak nak potong rambut


Ayah suruh potong no. 4.. Umi pula suruh no.2, macam abang. Senang jaga katanya, surely taknak laa!


thx too adik, tolong edit..hua3


papepun, kena juga potong rambut..peraturan sekola kan..hehe, agpun, next year sudah jadi pelajar biasa, bukan pengawas lagi



.masa untuk berubah.

10:21:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan