kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
9.11.09

09 NOVEMBER 2009
AWAY!!KHEMAH!!FASI!!
Away untuk 3hari...diberi mandat menjadi
pemudah cara untuk Mukhyyam Khariji
adik2..hehe..mesti best..camp site tuu
dekat area lombong..(tapi bnyk wild animals)
bnyak juga la akitiviti yang telah dirancang
nanti hari khamis pulang laa
hehe..oh, tadi mase otw balik sekola
ternampak ade sorang pakcik yang
kutip barang2 recycle dkat tong sampah besar
diri nie xjijik pun tengok benda cam gitu
cuma, terimbau kembali kenagan mase
di indonesia, mase jadi pemulong(is this right)
atau pun inggerisnya scavengers..
jadi tukang kutip sampah..the night before
hanif tido kat sekola(xmcm skola sgt act)
yang dibuat percuma, khas untuk golongan
anak2 pemulong..sedih..diorang semua
xtanam cita2 tinggi..pernah ditanya pada seorang
anak(adik la) dalam usia 9 tahun
nak jadi apa..katanya
"AKU MAU JADI PEMULONG BERJAYA"
is such thing exist..pendapatan diorang
xpernah lebih tinggi dari 10 ribu rupiah sehari
berpa la sangat duit kita
mase tu, hanif ade la adik angkat(hari tu jea)
namenya Dede..nama betul panjang...
Dede I'ip Rahman...(lupa dah..)..dia yang
ajar hanif, cmne nak jadi pemulong
best gak, tapi kena tahan la awal2..
the smell, its horrible

malas nak citer, nak pg berkemas
hehe..nak tahu tnya laa






Hanif topi biru



Bukit sampah tempat kami bekerja


10:59:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan