kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
14.11.09


12 NOVEMBER 2009

SELAMAT HARI RAYA!!hehe..SILAP!!

MOOD : Letih + Gembira
Wah, sedar tak sedar diri ini sudah semakin tua
Usiaku kini sudah bertambah dari 15 ke 16
best??haha..tentu sekali tak..bila kita semakin tua
bebanan dan amanah semakin bertambah
segalanya makin sukar..tapii tula suka duka
kehidupan..penuh dugaan ,cabaran dan halangan
Jadi baru-baru ini diri nie menyambut hari lahir yang ke-15
di Sungai Ular, semasa menjadi fasilitator perkhemahan
untuk adik-adik junior..malam tuu(11 malam)
kami ade program nite walk yang
Mulanya kami terpaksa berjalan sejauh 2km(best)
setelah itu, kami diberi peluang untuk melepaskan
penat dan lelah di kebun milik ustaz kami
di sana, kami mengadakan BBQ party bermula dalam pukul 11.50

(hahaa..aku berangan tu sempena bday aku)
Memang best tau, bakar2 hotdog, sosej, pe2 jela lagi
Mase tu, para fasi ambil peluang rehat luar kebun
sebab dalam kebun tuuu, banyak li2 (lipas n lipan)
kala pun ada..hehe..so, dalam pukul 12, tengah syok2
tidur, ade sorang fasi kejutkan aku...kenapa??
semata2 nak jadi first guy yang wish eppy bday untuk aku
heheee..bhagia betol...tapi lepas tuu kena jalan agy
dalam 4km lagi..fuuhh, tercabut kepala lutut
dah la siangnya, berenang jee tak henti2
habis lenguh tulang2..sendi2..otot2..


then ade yang wish pukul 1.00 pagi
pukul 5.30 pagi(aku lahir subuh) 
pukul 8.00 pagi(sambil dapat spacial berakfast)
pukul 12 tgahari
pukul 16.16 ptg (buang tabiat) 
last sekali yang paling istimewa
pukul 12.00malam 13nov
katanya nak jadi yang last
huhuu


tapi my papa xwish pun
(slalu jea mcm tuu..dilupakan)
satu2nya insan yang xdpt peresent mse bday
umi aku wish, tapi hari jumaat
hilang thrill..xpe laa, asl wish
tahun nie umi xbg hadiah, sbb aq xminta =P

 

anyway, kepada sumer kawan alam MS yang wish bday
THX ALOT YEAH!!SYUKRAN!!


Walaupun terlewat post 2hari, tapi smgt
birthday tuu kekal di atma jiwa
11:49:00 AM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan