kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
7.11.09

NOVEMBER 2009


YEPPII!!HOORAAYY!!WUUUU :[

November kini menjelmaa..bagi sstgah org
(yang amik spm), nie la msenye
penentu segalanya(diri nie pun same je tahun depan)
tapi, pe2 pun, diri nie suka sgt NOVEMBER!!
kenapa??hehe
baca nie....:
  1. bday abang aku - 1nov
  2. annvrsry pa n ma aku - 2nov
  3. bday diri ini laa - 12nov
  4. SPM daa nak tiba - 18nov
  5. Maknanya cuti akhir tahun pun akan tiba - 21nov
  6. Nak pasang gigi besi - ???nov
  7. bday sesapa ag ah
    • ain cokelat - 13nov
    • lya(xknal pun) - 13nov
    • rimi - 21nov
    • zfy - 28nov
    • bedah - 6nov
    • dll
Sape bday die ag, angkat tangannn
hehe..weeeee(xtahu nak tulis apa)


btw, dalam seminggu dua nie
amatla diri nie busy...minggu nie exam
smlm(6nov) kena jadi linesman untuk match
bola sepak budak2..dalam hujan
malam tido umah akram
malam tu kena pg skola pula
haha..hari nie daa demam
tapi kena pg kawan ayah(kawan diri ni juga)
kahwin kat pekan..2jam drive
baru smpai..daa la demam
jadinya dalam kereta jadi cam mabuk
huhu..xpenah jadi cam gitu
mujur takk uweeekk(censor)
letih laaa..sok xmm
malas rse nak baca buku
bio2 n pyhsics3..sng je la kut =P
10:57:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan