kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
7.11.09

31 OKTOBER 2009

(muka ngantuk dan letih) )=

KELAB!!KELAB!!
Baru-baru nie, diri ni n kawan2 kelabku
kat sekola buat aktiviti last kelab..bosan
memang aslnya tak mahu involve
ade appointment gigi(nak jadi gigi besi..heh)
Pastu lepas kena gesa, kena paksa
(sebab diri nie S/U kelab), pegi la juga
tapi hari tu hujan..xbest sgt..aktiviti kitorang kat kemasik
hua3..bukan ber'aktiviti' mane pun..
MAKAN2!!
MAIN!!
MANDI HUJAN!!
hehehe..macam budak kecik la pula..tapi xpe
sesekala la katakan..lepas stress esokkannya
nak EXAM!!
act ade video, 4..tapi malas nak upload
boleh la tahan, buatan air tangan diri ni~ 



kami TAK macho(especially ats hujung kanan)!!hehe =P


10:37:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan