kenalidiri

AHMADHANIFABDHALIM

penganggur/pelajar
GRAVITI SITUASI - bangun pagi, bila body mula beraksi, selagi kaki terpacak atas bumi, setiap gerak geri harus dinterpretasi, membawa suka atau duka, membuah tawa atau hiba, menatijah sorga atau neraka. Hidup akan terus ku pandu walau dilanda pilu, walau dihambat sayu, walau diamok syahdu, walau ditebak peluru, walau dilontar batu.
1 4 3
notakaki



**************************************************
************* dalam pembikinan ! *************
**************************************************

bal akhiratu khairun wa abqa
15.11.09


15 NOVEMBER 2009



WE ARE ONE!!LALALALAAA

Dear blog,
cuti akhir tahun kian menjelma
exam pun dah tamat
tahun nie tak lama agy akn berakhir
waahh, tahun depan dah tingkatan 4
cepatnya mase berlalu
tahun depan kami akan berada di barisan depan
berlawan bukan takat separuh jalan
berjuang tanpa pandang ke belakang
tanpa henti, demi menggapai mimpi
straight a's spm milik kami
(takut sbnrnye, spm tahun nie ckit lagi nak sampai)

Dear blog,
sedar tak sedar inila kehidupan
nak tak nak mase tetap berjalan
sedar tak sedar kita sudah besar panjang
halangan dan dugaan pula senantiasa mendatang
macam la kita nie xde keje lain
asyik kena terima cabaran
tapi tula yang mendewasakan
tu la yang ajar kita makan kehidupan
betulkan aku kalau aku silap yea blog..

Dear blog,
tahun depan aku dan teman2
bakal menggalas misi
besar misinya
tahun depan kami batch kedua spm
nama sekolah di tangan kami
kalau ade kesempatan
tolong-tolong la doakan
kami la harapan
nak buat mcm mne
dah macam tu yang ditakdirkan
okie la blog
sampai sini aje la coretan
bukan tertekan tapi hanya meluahkan
benda lam hati xbaek kan pendam??
salam kemuliaan aku titipkan


.terus maju, jangan membatu.
6:41:00 PM

Contact

fb icon photo icon1.pngtwitter icon photo icon2.png photo icon3.png


Blogger

Home Yasmin Bulan